Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Remiză scoasă pe final de “galben-albaștri”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sănătatea Cluj – Olimpia Satu Mare 1-1 (1-0)

Meci greu pentru Olimpia, vineri, la Cluj cu Sănătatea. Spunem asta pentru că echipa clujeană, dacă prinde o zi bună poate bate pe oricine din această serie a cincea din Liga a 3-a.

Din păcate gazdele încep perfect acest meci, au deschis scorul în minutul 7, la singura acțiune de atac. Olimpia se aruncă în atac și ratează două șanse mari de a egala, prin Feier, care a trimis cu capul, portarul clujean reușind să respingă de sub bară și prin Glodean, care a șutat bine de la 16 metri la colțul lung, dar același portar s-a întins și și-a salvat echipa de la primirea unui gol. Așa că a rămas 1-0 pentru Sănătatea, la pauză. În repriza secundă s-a jucat la o singură poartă, cea a clujenilor. Golul egalizator a venit abia în minutul 79 când Olimpia a beneficiat de o lovitură liberă. Mingea a fost centrată în careu, iar Sabău a atins mingea, care a intrat în poartă. Sătmărenii au forțat victoria, dar balonul nu a vrut să intre în poartă, așa că s-a terminat 1-1. Un rezultat care nu avantajează Olimpia, dar totuși este un egal, care înseamnă un punct, iar în etapa următoare FC Zalău va fi adversara echipei noastre. Un meci care trebuie câștigat neapărat, altfel, situația devine una interesantă, mai ales că echipa sătmăreană își dorește să termine pe locul 1.
* Olimpia: Șuta – Glodean, Iuhas, Sabău, Homorozan (78 Botoș), Hanus (46 Roatiș), Villand, Mihai Pop, Gavrilescu, Feier (64 Dragoș), Dănilă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns