Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Zilele acestea Bucureştiul este capitala politică a Europei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că salută reuniunea PPE şi prezenţa unor politicieni de “primă linie” la Bucureşti, care devine astfel o capitală politică a Europei pentru câteva zile.

 “Fără nicio ironie, în aceste zile avem motive de bucurie. Elita politică europeană, marile familii politice europene vin la Bucureşti şi, într-un fel, îndrăznesc să cred că pentru câteva zile Bucureştiul este aproape capitala politică a Europei”,  a susţinut Antonescu, citat de Mediafax.

El a ţinut să salute reuniunea de la Bucureşti a PPE, precizând că a avut şi va mai avea întâlniri cu liderii politici din partea acestei formaţiuni.

 “Congresul PPE e un eveniment important şi, dincolo de toate divergenţele şi diferenţele, salut această reuniune importantă şi prezenţa unor politicieni de primă linie la Bucureşti. (…) Am avut şi voi avea, probabil şi în zilele următoare, întâlniri cu oameni politici din PPE, fără niciun fel de problemă. Este absolut normal, îmi face plăcere”,  a mai susţinut preşedintele PNL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns