Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Joi este Ziua Porților Deschise la Centrul de aerobic Fitland

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Antrenoarea Kerekes Emoke de la Centrul de aerobic Fitland Satu Mare
Antrenoarea Kerekes Emoke de la Centrul de aerobic Fitland Satu Mare

Joi, 25 octombrie 2012, la Centrul de aerobic Fitland este Ziua Porților Deschise. Echipa Fitland vă invită să profitați de promoțiile acestei toamne și a pregătit de Ziua Porților Deschise un program special și numeroase surprize. Centrul este situat în municipiul Satu Mare pe strada Rândunelelor nr. 3.

Joi puteți să vă achiziționați un abonament cu intrare nelimitată la doar 80 de lei și tot joi puteți beneficia de o mulțime de discount-uri< 30% reducere la manichiură, 50% la ședințele de masaj, iar la achiziționarea oricărui tip de abonament la masaj se beneficiază gratuit de un masaj facial.

Surprizele se țin lanț< cumpărând abonament joi primiți automat un cadou de 3 minute la solar, iar după orele de aerobic e programată o tombolă dotată cu premii pe măsură. Se pun la bătaie două abonamente de aerobic de câte 4 ocazii în valoare de 70 lei, un abonament la solar de 33 de minute – în valoare de 30 lei, două ședințe de masaj de relaxare oferite de maseurul centrului, Nagy Kalman, în valoare de 60 lei și o manichiură cu gel oferită de manichiurista Claudia Ionuț – în valoare de 60 de lei.

De la ora 10 la 11 se lucrează pe arderea grăsimilor și modelarea corpului, iar de la ora 17 sunteți așteptate la gimnastică preventivă pentru coloana vertebrală, exerciții cu mingea uriașă, arderea grăsimilor, step aerobic – nivel începători, Zumba și exerciții pentru mușchii fesieri și abdominali. La ora 21 e programată tombola. Mai multe detalii pe www.fitland.ro.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns