Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Monica Macovei, acuzata ca a mințit Parlamentul European

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Monica Macovei i-a minţit pe membrii Parlamentului European şi a provocat prejudicii de imagine României. Declaraţia aparţine liderului delegaţiei PSD în Parlamentul European, Cătălin Ivan, care acuză eurodeputatul PDL că a trimis o scrisoare către toţi membrii Legislativului European prin care cerea ca Agenţiei de Mediu să îi fie refuzată descărcarea de gestiune pe anul 2010. Motivul demersului Monicăi Macovei ar fi faptul că vizează ocuparea unui post de procuror european.

Si directoarea executivă a Agenţiei Europene de Mediu, Jacqueline McGlade, a acuzat-o pe Monica Macovei în plenul Parlamentului European de răspândirea de informații false privind instituția pe care o conduce. Jacqueline McGlade a devenit îngrijorată când a citit un mesaj trimis pe 19 octombrie tuturor membrilor Parlamentului European în care eurodeputata Monica Macovei le cere acestora să refuze descărcarea de gestiune a agenţiei pe 2010.

Alarmată de acuzele nefondate ale fostului procuror comunist, doamna McGlade a trimis o scrisoare și preşedintelui Comisiei de control bugetar (CONT) din forul legislativ european, Michael Theurer. Jacqueline McGlade dezvăluie faptul că într-un email trimis tuturor eurodeputaţilor, Macovei face o serie de alegaţii răuvoitoare care dau impresia totalmente eronată asupra ei personal şi asupra instituției pe care o conduce.

Cotidianul scrie c[ pentru șefa Agenției, Macovei a dat dovadă de rea-voință și producere de fabulații în formă continuată, și pentru faptul că europarlamentarul român primise înainte o scrisoare lămuritoare de la preşedintele Consiliului de Administraţie al agenției. Directoarea executivă a Agenţiei Europene de Mediu i-a sesizat cazul și preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns