Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga: Cataramă nu va candida din partea ARD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timişoara, că Viorel Cataramă nu va candida din partea Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare, în schimb a precizat că Sandra Pralong se va regăsi pe listele ARD.

Vasile Blaga a declarat că Viorel Cataramă nu va candida din partea ARD, dar a evitat să spună concret cine va fi contracandidatul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în colegiul în care acesta urmează să candideze pentru Senat.

“Domnul Viorel Cataramă nu va candida pe listele Alianţei România Dreaptă”, a spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Întrebat în legătură cu Sandra Pralong, fost consilier prezidenţial, Vasile Blaga a afirmat: “Sandra Pralong va candida pe listele Alianţei”.

 

Referitor la candidaţii respinşi de Comisia de etică, al cărei preşedinte este Monica Macovei, Blaga a precizat că o decizie finală în privinţa acestora se va lua până duminică, la ora 18.00, şi că în unele cazuri candidaţii respinşi iniţial ar putea candida la aceste alegeri.

“Viorel Cataramă este una dintre propunerile făcute de PNŢCD pe colegiul 5, Senat, Bucureşti, unde va candida Crin Antonescu”, declara Aurelian Pavelescu, luni seară, răspunzând unei întrebări privind informaţii apărute în acest sens.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns