Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 29.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Sufletul tău seamănă cu Luna de pe cer, străluceşte, dar una dintre feţele sale rămânând mereu întunecată. Pari foarte fericit, lumea te invidiază, dar nimeni nu observă că cealaltă faţă, care este ascunsă, nu nu vede soarele niciodată.

 

TAUR. Eşti concentrat asupra unei sarcini importante, pe care trebuie să o finalizezi la termen. Depui efort să nu-i dezamăgeşti pe cei care au încredere în tine şi în munca ta, iar în cele din urmă taotă lumea va fi mulţumită de rezultate.

 

GEMENI. Chiar dacă faci eforturi să te concentrezi la sarcinile pe care le ai, tot nu eşti mulţumit de rezultate. Văzând că nu este o zi tocmai faborabilă pentru a le rezolva cu bine, iar termenele nu te presează, laşi munca aceasta pe mâine.

 

RAC. Nu-ţi pierde încrederea în reuşita unei acţiuni când dai de primul hop, adună-ţi forţele şi continuă-ţi drumul! Piedici apar peste tot, dar greutăţile ce se ivesc trebuie înfruntate, iar un scop pe care-l atingi pe gratis nu are nicio valoare.

 

LEU. Nu ai prea mult de lucru astăzi, cele zilnice le rezolvi relativ repede, totuşi, nu te poţi bucura de libertatea ce-ţi oferă ziua de astăzi. Toţi cei din jur sunt extrem de ocupaţi, iar tu parcă ai începe să te plictiseşti neavând cu cine sta de vorbă.

 

FECIOARĂ. Lucrezi la un proiect de amploare, dar în poziţie de lider nu dai un randament suficient de bun. În cazul de faţă eşti un executant de excepţie, dar ai nevoie de cineva cine să-ţi traseze direcţia, iar când şti ce e de făcut vei lucra perfect.

 

BALANŢĂ. Dacă un proiect durează prea mult, începi să-ţi pierzi interesul pentru ceea ce doreai să obţii, de aceea ar fi bine să încerci să accelerezi puţin ritmul. Cu cât se tergiversează mai mult, cu atât energia şi optimismul tău scad.

 

SCORPION. Ai o bucurie aparte descoperind soluţa pe care o cauţi de ceva vreme şi reuşita te stimulează să ţinteşti şi mai sus. E ca şi cum ai atinge un vârf, un scop greu de împlinit, şi eşti mândru de tine când te vezi la capăt de drum.

 

SĂGETĂTOR. Cu calm şi cu o bună cooperare poţi ajunge azi la rezultate care te vor satisface pe deplin. Vei avea sentimentul muncii împlinite, cheia succesului constând chiar într-un dialog deschis şi sincer cu cei care îţi sunt alături.

 

CAPRICORN. Nu ştii cum să le împarţi pe toate să nu neglijezi nici cariera, nici viaţa personală. Vii obosit acasă după o zi de muncă, după care cel mai bine te relaxează o discuţie cu familia sau o seară obişnuită în compania celor dragi.

 

VĂRSĂTOR. Deşi eşti destul de dezinteresat de ideile trăsnite ale celorlalţi, astăzi cineva îţi face o propunere ce nu poţi refuza. Va pronunţa cuvântul magic care atrage atenţia tuturor, iar când este vorba de bani nici tu nu poţi să nu-l asculţi.

 

PEŞTI. Începi o nouă săptămână cu mult elan, dar abia aştepţi week-end-ul, pentru că ţi se prevesteşte ceva special. Vei pleca undeva, sau cineva drag şi-a anunţat vizita, iar toată săptămâna va fi marcată de aşteptarea acelui moment.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 27.05 Ne aflăm în zodia GEMENI