Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare-Halloween de poveste la CTS Dans Club

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Halloweenul a fost sărbătorit şi de cursantele care fac zumba la CTS Dans Club împreună cu antrenoarea lor Beata Mezei. Seara a fost una specială, toată lumea de la mic la mare, a venit costumată adecvat. Fantome, sperietori, piraţi fioroşi, vrăjitoare sau drăcuşori, toate cele 50 de cursante punându-şi la bătaie fantezia şi flerul în găsirea celor mai inedite costume.
Pe scările ce duceau înspre sala de zumba tronau dovleci şi lumânări, aşa cum stă bine acestei sărbători. După un colţ ne-a speriat o fantomă cu un ţipăt înfiorător, întroducând pe toată lumea în atmosfera specifică Halloweenului.
Încă de la intrare în aer plutea o energie exuberantă, energie prezentă la toate participantele, indiferente de vârstă. Fie că vorbim despre eleve sau femei cu copii, adolescente sau directoare de firmă toate debordau de entuziasm şi bucurie.
Picturi pe faţă, sânge, dinţi de vampiri, pălării negre, ciorapi rupţi, tot arsenalul necesar creării unei atmosfere de poveste de groază.
Însă abia atunci când antrenoarea Beata Mezei a început ora propriu-zisă de zumba, când muzica latino s-a revărsat ca un tăvălug în încăpere, toate participantele au arătat cu adevărat ce pot. Simpla prezenţă în sală şi admirarea lor ne-au umplut şi pe noi de acea energie despre care vă vorbeam.
Mişcări ritmate, unduiri lascive din şolduri toate le menţin în formă pe aceste doamne. Cu zâmbete largi pe faţă şi cu bătăi din palme urmate de aplauze furtunoase, ele au continuat neobosite timp de o oră în acelaşi ritm ameţitor. Şi de parcă n-ar fi fost destul,   Hallowenul s-a prelungit cu o petrecere pe cinste care s-a întins pe câteva ceasuri bune, cu dulciuri şi glume, cu poveşti întrerupte pe alocuri de ţipetele fantomelor neobosite.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns