Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Quintus: Năstase va reveni in viata politica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL din Sectorul 1, despre “nedreptatea care i s-a făcut lui Adrian Năstase”, arătând că mai curând decât şi-ar închipui unii acestuia i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici.

“Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Năstase şi  sunt sigur că mai curând decât şi-ar închipui unii i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici , ştergându-se această nedreaptă umbră care s-a aşezat peste cariera sa. Să mă ierte ceilalţi fruntaşi ai USL, nu mă refer la ei, că nu sunt încă în închisoare”, a spus Quintus, citat de Mediafax.

El a avorbit şi despre George Becali, candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, spunând că acesta este “cel mai cinstit şi creştin”.

“Este datoria poporului român să trimită în Parlament pe cei mai ispravnici concetăţeni ai noştri”, a mai spus Quintus, care şi-a exprimat speranţa că va trăi măcar să vadă victoria USL din 9 decembrie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

George Maior va fi audiat în 27 februarie, în Comisia SRI

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, George Maior, va fi audiat în data de 27 februarie, ora 11.00, în comisia de Control al Serviciului Român de Informaţii, a anunţat Claudiu Manda, şeful comisiei, după o discuţie de mai bine de o oră cu acesta.