Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – O noua expozitie la Scoala Gimnaziala “Octavian Goga”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un fragment din expozitie ...
Un fragment din expozitie …

Zilele trecute, la Scoala Gimnaziala “Octavian Goga” din Satu Mare s-au intalnit pentru activitatea metodica semestriala peste 300 de invatatori din judet, de la trei centre metodice, ne relateaza profesoara Felicia Hager.


Întalnirea semestriala a învatatoarelor, condusa de inspectoarea de specialitate Eva Ioana Sabou, s-a desfasurat sub motto-ul “Ce pot face doua maini dibace!?…”, si face parte din calendarul activitatilor metodice la nivel judetean. Astfel în zece sali de clase s-au desfasurat work-shop-uri si activitati demonstrative de realizare a unor lucrari de arta decorativa sau de abilitati practice realizate de elevi si dascali.

 In organizare s-au implicat Florina Cheregi, directoare si Corina Chindris, directoare adjuncta, precum si alte cadre didactice din scoala. Din “mainile dibace” ale participantilor au iesit la iveala lucrari cu valoare educativa, care au fost expuse apoi pe coridorul de la parterul scolii pentru a putea fi vazute de toti participantii la activitate – cadre didactice din scoala gazda, elevi, parinti si alti vizitatori ai scolii.

O parte din lucrarile prezente au fost selectate de un juriu ales din randul participantilor si vor constitui piese în expozitia judeteana ce urmeaza a fi realizata la Inspectoratul Scolar Satu Mare. Exponatele de acolo vor cuprinde si lucrari selectate ale profesorilor din Centrele metodice nr. 3 Satu Mare, Carei si Negresti-Oas, care au avut o întalnire similara la Decebal. De asemenea, aceste activitati se vor regasi intr-o brosura la nivelul celor doua grupe de lucru, care va fi realizata de cele doua scoli gazda.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns