Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ARD a depus la Prefectura Satu Mare “Bilanţul negru al guvernării USL”

Sigla Informatia Zilei
Joi, la ora 14, candidaţii ARD Satu Mare însoţiţi de Claudiu Ardelean - preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Satu Mare - şi George Filip - preşedintele Organizaţiei judeţene Forţa Civică Satu Mare - au depus la Prefectura judeţului Satu Mare “Bilanţul negru al guvernării USL”. Documentul intitulat "USL - Au promis miere, au oferit fiere - Şase luni de minciuni, incompetenţă, abuzuri şi distrugere a reputaţiei internaţionale a României" a fost depus la Registratura Prefecturii deoarece prefectul Eugeniu Avram nu se afla în instituţie. Liderii ARD au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au trecut în revistă câteva dintre promisiunile neonorate ale Guvernării USL.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Liderii ARD au sustinut o conferinta de presa
Liderii ARD au sustinut o conferinta de presa

Joi, la ora 14, candidaţii ARD Satu Mare însoţiţi de Claudiu Ardelean – preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Satu Mare – şi George Filip – preşedintele Organizaţiei judeţene Forţa Civică Satu Mare – au depus la Prefectura judeţului Satu Mare “Bilanţul negru al guvernării USL”.

 

Documentul intitulat “USL – Au promis miere, au oferit fiere – Şase luni de minciuni, incompetenţă, abuzuri şi distrugere a reputaţiei internaţionale a României” a fost depus la Registratura Prefecturii deoarece prefectul Eugeniu Avram nu se afla în instituţie.

Liderii ARD au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au trecut în revistă câteva dintre promisiunile neonorate ale Guvernării USL.

Claudiu Ardelean – preşedintele PDL Satu Mare – a ţinut să precizeze că “Bilanţul negru al Guvernării USL” a fost depus la Prefectură pentru că prefectul este reprezentantul Guvernului mincinos USL. “Bilanţul reprezintă o comparaţie între promisiunile făcute şi ceea ce a realizat USL în 6 luni”, a spus Claudiu Ardelean.

La rândul său, George Filip – preşedintele Partidului Forţa Civică Satu Mare – a spus că s-au împlinit şase luni de incompetenţă, minciuni, abuzuri şi distrugerea imaginii României în exterior.

Sorin Ghilea – candidatul ARD pentru colegiul 2 Senat – a precizat că în ciuda faptului că USL a promis reducerea TVA la alimente multe dintre aceste produse s-au scumpit, USL a promis reducerea contribuţiilor sociale, acestea nu au scăzut, iar liderii USL se pregătesc să introducă noi taxe pe fast food.

Petre Mureşan – candidatul ARD pentru colegiul I Senat – a ţinut să precizeze că USL nu şi-a ţinut nici măcar promisiunea privind reîntregirea salariilor bugetarilor, care a fost făcută pe jumătate. Emblematică pentru incompetenţa actualei guvernări este tentativa de privatizare a Oltchim.

 

“Deviza USL este: noi minţim şi nu muncim!” – Ovidiu Mureşan

 

Sergiu Băbăşan – candidatul ARD pentru Colegiul 2 Camera Deputaţilor – a subliniat că una dintre persoanele care a contribuit la blocarea fondurilor europene este din Satu Mare. Candidatul ARD apreciază că suma de 13 miliarde de euro din fondurile europene ce a fost blocată ar fi ajutat mult economia românească.

Av. Adrian Cozma – candidatul ARD pentru colegiul 4 – a subliniat că USL a dat drumul la abuzuri. Primul a fost în 29 iunie, când s-a hotărât referendumul.

“Deviza USL este: noi minţim şi nu muncim!”, a spus av. Ovidiu Mureşan – candidatul ARD pentru colegiul 5 Camera Deputaţilor.

La rândul ei, Andreea Maria Paul – candidata ARD pentru Colegiul 1 Oaş – s-a oprit asupra unor puncte cheie din Programul de Guvernare ARD. Reducerea cotei unice de impozitare la 12%, creşterea salariului minim pe economie la 850 lei în 2013 şi la 1.000 până în 2015 şi diminuarea poverii fiscale asupra angajatorului cu 5 puncte procentuale. “Toate aceste puncte iau în seamă următoarele efecte: fiecare român, indiferent că este salariat sau angajator, să poată decide asupra distribuţiei a 25% din impozitele pe care le-a plătit până acum”, a precizat Andreea Maria Paul.

Toate aceste măsuri vor duce la diminuarea evaziunii fiscale şi la creşterea veniturilor colectate la buget, apreciază candidata ARD pentru colegiul 1 Oaş – Camera Deputaţilor. “Alianţa România Dreaptă susţine o integrare puternică a României în UE şi nu o izolare a ei. Vom repara relaţiile cu Europa pe care USL le-a stricat”, a mai adăugat Andreea Paul.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns