Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 13.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Dragostea nu glumește, când apare își cere drepturile, fie că este vorba de bani, de timp, sau orice alt efort. Iar pentru persoana care iese azi în calea ta, ai fi în stare de orice sacrificiu, pentru că îți place de ea la nebunie.

 

TAUR. Primești o veste excepțională azi, dar încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te entuziasmezi prea tare. Sărind la prima ofertă ce ți se face, riști să faci alegeri greșite, deci lasă deciza finală pe mâine! Noaptea este un foarte bun sfătuitor.

 

GEMENI. Monotonia de la serviciu te plictisește astăzi și nu are niciun efect pozitiv asupra stării tale psihice. Există și sarcini care, chiar dacă nu-ți plac, tot trebuie făcute, dar fi optimist și gândește-te că mâine va fi o zi mai interesantă.

 

RAC. Atmosfera este excelentă oriunde te afli, atât acasă, cât și la serviciu. Aveai mare nevoie de un pic de distracție, de un pic de destindere, iar astăzi te vei simți excelent în compania unor persoane pline de viață și de energie pozitivă.

 

LEU. Inima ta bate mai tare pentru că se apropie cu pași mari un eveniment căruia îi acorzi o importanță specială. Poate e vorba de prima întâlnire cu o pesoană care ți-a atras atenția și te pregătești cu mult entuziasm pentru acest moment.

 

FECIOARĂ. Afli o noutate astăzi, care poate aduce o schimbare în viața ta. Te implici trup și suflet în noua direcție ce ți se deschide, dar pentru a pune mâna pe norocul cel mare, va trebui să pleci, sau poate chiar să te muți în altă localitate.

 

BALANȚĂ. Lipsa fondurilor financiare te determină să mai reduci un picuț ritmul în goana spre un anumit scop, însă acest lucru e tocmai bine venit. Dacă ai fi continuat să muncești la fel ca în zilele trecute, în scurt timp te-ai fi îmbolnăvit.

 

SCORPION. În inima ta s-a infiltrat o speranță nouă, dar ți-e cam teamă să vorbești de ea. O mărturisire de acest fel ar putea scoate la iveală latura ta sensibilă, iar în situația de față nu e în avantajul tău să arăți că ai și tu slăbiciunile tale.

 

SĂGETĂTOR. Primești un sfat prietenesc ce te pune serios pe gânduri, deoarece recomandările persoanei în cauză îți pot fi de mare folos. Îți atrage atenția asupra unor îmbunătățiri materiale, pe care tu singur le poți face în viața ta.

 

CAPRICORN. Astrele îți prevestesc o zi de succes pe toate planurile, zi în care, dacă vei îndrăzni să acționezi, vei avea reușita asigurată. Să nu-ți fie frică deci să faci lucruri mari, începe chiar azi demersurile pentru a-ți realiza un mare vis.

 

VĂRSĂTOR. Astăzi ți se ivește ocazia de a te remarca în fața persoanei pe care ți-ai pus ochii. Ai parcă, mai mult curaj de a-i arăta simpatia, fiind nevoie doar de imprejurări favorabile, iar gesturile tale îndrăznețe vor avea efectul scontat.

 

PEȘTI. Ai vrea să finalizezi, în sfârșit, o lucrare în care ești implicat de o bună vreme, dar nu de time depinde când se va termina. Poate, ți-ai comandat ceva, iar producătorul mai are de lucru, sau îți mai lipsește ceva, ce nu se găsește momentan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI