Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victor Ponta şi Crin Antonescu vin sâmbătă la Negreşti şi Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta şi Crin Antonescu
Victor Ponta şi Crin Antonescu

Ei vor susţine candidaţii USL la alegerile parlamentare

Satu Mare a devenit un loc în care Victor Ponta şi Crin Antonescu se deplasează cu plăcere. Cei doi au fost prezenţi în campania locală pentru a-i susţine pe candidaţii USL, într-un moment greu. Sondajele arătau o relativă egalitate între UDMR şi USL, atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primăria Satu Mare. Încurajările venite de la cel mai înalt nivel au dat un impuls alegătorilor, iar valul USL s-a revărsat şi peste Satu Mare, la fel ca peste întreaga ţară.

Premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului Crin Antonescu au fost prezenţi în judeţul Satu Mare şi cu ocazia Zilei Armatei Române. Ei au depus o coroană de flori la Monumentul din Carei.

Bunele relaţii dintre conducerile centrale ale PSD şi PNL şi organizaţiile judeţene se datorează în bună măsură liderilor celor două partide, ministrului Ovidiu Silaghi şi senatorului Valer Marian. În acelaşi timp nu trebuie ignorat faptul că Satu Mare este un judeţ strategic din punct de vedere electoral. USL a câştigat alegerile locale în condiţiile în care UDMR deţine aproape 40% din bazinul electoral. Rezultatele bune de la alegerile parlamentare vor consolida victoria de la locale.

Programul vizitei celor doi demnitari va cuprinde un miting la Negreşti Oaş, începând cu ora 17.00, după care premierul Ponta şi Crin Antonescu vor susţine o conferinţă de presă la Satu Mare.

Menţionăm că în Colegiul 1, din care face parte Negreşti Oaş, candidaţul pentru Camera Deputaţilor este Nicolae Bura, iar pentru Senat candidatul USL este senatorul Valer Marian.

Cei doi oficiali vor fi însoţiţi de ministrul Ovidiu Silaghi. Acest lucru arată că atacurile împotriva ministrului Ovidiu Silaghi sunt considerate de conducerea USL nedrepte şi lipsite de orice bază.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns