Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A reînceput programul “USL are grijă de sănătatea ta”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

la cortul medical din Carpati IIBătrâni şi tineri şi-au măsurat glicemia la corturile medicale

Conducerea USL Satu Mare a decis să reînceapă programul de măsurare a glicemiei şi tensiunii denumit “USL are grijă de sănătatea ta”.

 

Duminică, 18 noiembrie, începând cu ora 9, la intrarea în Micro 14 dinspre bulevardul Cloşca, în Carpaţi II (lăngă Biserica ortodoxă în construcţie) şi în Micro 17, vizavi de noua Biserică ortodoxă, au fost instalate corturile medicale aferente desfăşurării programului.

Personalul sanitar care le deserveşte provine de la cabinetele “Dr Coica”, dar şi de la Spitalul judeţean.

~n jurul orei 11, echipa redacţiei noastre a făcut o trecere în revistă a situaţiei din cele trei corturi. Am remarcat faptul că veneau la ele atât pensionari cât şi oameni de vârstă adultă, de 30, 40, 50 de ani şi cereau să li se măsoare indicatorii.

 

~n vară, mii de sătmăreni au trecut pe la corturile “lui Coica”

 

Programul a debutat încă în toamna anului trecut, dar a avut o afluenţă mare de “pacienţi” în vară când, câteva mii de tineri şi vârstnici au vrut să ştie cum stau cu sănătatea din punct de vedere al celor doi indicatori, glicemia şi tensiunea.

:i atunci, dar şi acum – duminică am reuşit să stăm de vorbă doar cu câţiva dinre cei ce au trecut pe la corturi – cei cărora li s-au măsurat tensiunea şi glicemia, ne-au spus că iniţiativa este foarte bună şi că ar trebui să aibă loc în mai multe perioade ale anului.

De asemenea, sătmărenii respectivi au primit pliantele şi calendarele candidaţilor la alegerile parlamentare, Ovidiu Silaghi şi Valer Marian şi au spus, în marea lor majoritate, că vor vota candidaţii USL la alegerile din 9 decembrie. Faptul că primarul dr. Dorel Coica, sprijină toţi candidaţii USL din judeţ – decizie înscrisă pe benerele de pe şi de lângă corturi – a fost de asemenea apreciat de “vizitatorii”, corturilor.

Am aflat că programul continuă în această săptămână în aceleaşi locaţii, începând cu ora 10.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns