Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Campanie caritabilă organizată de Loga Dance School

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O dată pe an Loga Dance School organizează o campanie caritabilă venită să-i ajute pe cei nevoiaşi din judeţul Satu Mare. Ediţia curentă se desfăşoară în perioada 19 noiembrie – 19 decembrie, şi este organizată pentru Olimpiu Cozac.

Este un tânăr sătmărean, în vârstă de 15 ani şi locuieşte în Turulung. A fost descoperit de către un profesor de muzică, ca fiind un talent deosebit. Prin talentul cu care s-a născut, visul lui Olimpiu este să ajungă la o şcoală renumită de muzică din Debrecen, Ungaria, unde timp de 4 ani ar putea să înveţe muzica la un nivel înalt şi astfel ar putea deveni un cântăreţ celebru. Doreşte sub orice preţ să iasă de sub sărăcia cruntă în care îşi trăieşte zilele, împreună cu familia lui. Are un frate mai mic în vârstă de 12 ani, pe care părinţii nu-l pot ajuta să facă şcoala în oraş deoarece nu au cum să plătească biletul de autobus.

De ce are nevoie Olimpu Cozac? De transport cu trenul, o dată pe lună, timp de patru ani, în valoare de 2.600 de lei, de cazare şi masă la internat, timp de patru ani ce costă 12.000 lei.

Cei care doresc să susţină această campanie pot să o facă prin achiziţionarea unui bilet de 20 de lei. Biletele se pot cumpăra de la şcoala de dans Loga Dance School situată pe strada Martirilor Deportaţi, nr. 30 de luni până vineri între orele 18 – 21. Toţi banii colectaţi vor fi donaţi lui Olimpu Cozac pentru susţinerea studiilor în străinătate.

În 20 decembrie, de la ora 20.30, în cadrul unui spectacol caritabil organizat la Teatrul de Nord Satu Mare, îi vor fi înmânate lui Olimpu Cozac toate sponsorizările colectate. Pentru donaţii sau informaţii suplimentare sătmărenii pot suna la numărul de telefon 0722.53.83.17.

Cotidianul Informaţia Zilei şi postul de televiziune Informaţia TV sunt parteneri media al acestui eveniment.

Click pe> Video cu Olimpiu şi fratele său

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns