Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce a bătut cu 3-1 pe Sporting Braga

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat, în premieră absolută, în primăvara fotbalistică europeană. Calificarea a venit în urma victoriei, scor 3-1 (3-1), din meciul cu echipa portugheză Sporting Braga, contând pentru etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

Deocamdată calificarea este asigurată pentru 16-imile de finală din Liga Europa. Dar, pentru o calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor, este necesar cel puțin un egal la Manchester, iar Galatasaray să piardă la Braga. În meciul câștigat în fața lusitanilor de la Braga, CFR a jucat ce știe mai bine – contraatacul. Iar jocul le-a ieșit în multe faze, trei dintre ele finaliate cu goluri, toate fiind marcate de Rui Pedro, în minutele 7, 15 şi 33. În alte două faze de contraatac clujenii au lovit barele porții apărate de Bento. Pentru oaspeţi a înscris Alan, în minutul 17. De precizat că oaspeții au jucat o repriză cu un om mai puțin pentru că, în minutul 45 Douglao l-a lovit cu cotul în faţă pe Rada şi a primit direct cartonaşul roşu de la arbitrul rus Serghei Karasev.
* CFR: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada – Mureşan, Luis Alberto – Sougou (74 Aguirregaray), Rui Pedro (81 Kapetanos), Camora – Bastos (83 Godemeche). Antrenor: Paulo Sergio.
* Sporting: Beto – Salino (33 Helder), Douglao, Coelho, Ismaily – Micael, Custodio, Hugo Viana (68 Mossoro) – Alan, Eder (57 Ze Luis), Amorim. Antrenor: Jose Peseiro.
În celălalt meci al grupei: Galatasaray – Manchester Uited (rezerve) 1-0
Clasament
1.Manchester 5 4 0 1 9-5 12
2.CFR 5 2 1 2 8-5 7
3.Galatasaray 5 2 1 2 5-5 7
4.Braga 5 1 0 4 6-11 3
Ultima etapă (5 decembrie): Manchester – CFR şi Braga – Galatasaray.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns