Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nicolae Ciorbă: Doresc o iubire reciprocă. Votându-mă, votaţi bunăstarea!

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Nicoale Ciorba
Nicoale Ciorba

Iubirea a fost mereu privită ca o experienţă umană, fizică şi metafizică, cu implicaţii profunde în psihologia omului. Niciodată n-am crezut că voi putea transmite oamenilor ce înseamnă iubirea mea pentru semeni, dar, iată … ajuns în concursul pentru Senatul ţării, trebuie să mărturisesc că vă iubesc, oameni ai judeţului Satu Mare.

La o cursă ciclistă pornesc mulţi concurenţi, fiecare cu gândul şi cu speranţa că va ieşi învingător. Acolo iese învingător unul, cel mai bun, cel mai bine pregătit, cel mai tenace, cel mai rezistent şi pregătit. Aşa şi în această cursă electorală. Va învinge cel cu dragoste pentru oameni, cel corect, cel care cunoaşte bine cine sunt alegătorii, cu ce s-au ocupat de-a lungul vieţii, cu ce se ocupă, ce gânduri au, ce le lipseşte şi mai ales modalităţile prin care-i poate ajuta. Numai un astfel de om poate fi înţeles de mulţime şi agreat de aceasta.

În cazul că nu voi fi ales senatorul Dvs., eu voi încerca să vă ajut în mod concret, pentru că sunt un om practic, sincer şi devotat vouă ! Voi face tot ce lipseşte oamenilor şi voi crea locuri de muncă pentru oşeni, pentru codreni şi de ce nu pentru sătmăreni. Cum ? Am posibilităţi prin firmele mele, să deschid făbricuţe, ateliere, complexe de creştere a animalelor şi tot ce se potriveşte în diversele zone.

Dacă mă votaţi, ca senator, voi pleca mereu cu ideile şi propunerile Dvs. şi mereu voi milita pentru nişte proiecte de legi viabile, în urma cărora să putem realiza ce ne-am propus. Voi şti să selectez ce este important în viaţa Dvs., iar acestea mă vor ajuta să propun luarea deciziilor corecte şi să nu avem niciodată regrete.

Vreau ca Dvs., alegătorii mei, să vă trăiţi viaţa la maximum şi fiecare veţi avea de câştigat de pe urma unui senator bun, care vă iubeşte. Acesta sunt eu !

Mă voi baza şi pe lecţia vieţii, bine învăţată şi bătătorită de Dvs. Aceasta nu cere filozofii de tot felul, ci o experienţă, dătătoare de ton în tot ce vom realiza !

Dacă nu învăţăm din trecutul nostru greu şi destul de apăsător, suntem condamnaţi să ne repetăm greşelile. Cunoscându-vă bine acest trecut, în Parlament sau în comisii voi spune foarte simplu ce e de făcut şi nu voi agrea filozofiile şi discursurile fără noimă, fără înţeles şi fără ceva practic.

Văd ce se întâmplă în presa audio-vizuală şi de multe ori mă cutremur. Mă mir că astfel de oameni au ajuns aleşii noştri şi nu doresc să se continue astfel. Aici apare regretul, lucruri pe care le-am făcut şi pe care ne dorim să nu le fi făcut şi lucrurile pe care nu am reuşit dar pe care ne-am fi dorit să le facem – ambele situaţii având ca rezultat nefericirea, dezamăgirea sau remuşcările. Regretele sunt produsul propriului nostru comportament şi are implicaţii directe în deciziile luate.

La fiecare început de an, ca şi la început de mandat, mă angajez să-mi fac o listă cu lucruri de care trebuie să mă ocup, iar cei care mă vor consilia veţi fi Dvs., alegătorii, prietenii şi tovarăşii mei de drum. Numai aşa voi avea senzaţia că pot duce la bun sfârşit tot ce ne-am propus. Întotdeauna voi alege un loc din care să încep şi un singur lucru de pe listă. Nu voi uita de celelalte lucruri, dar este bine să faci un singur lucru bine decât mai multe prost. Acest lucru mă va face să mă simt mai plin de energie, având la dispoziţie o strategie pentru a merge mai departe.

Pe lista mea va figura fabrica de prelucrare a căpşunului, de dezvoltare a muzeului în aer liber, de dezvoltare a şcolilor şi grădiniţelor, a locurilor de joacă pentru copii, drumurile din zona Codru, etc.

Mă gândesc mereu la zonele frumoase ale judeţului, la tradiţiile şi obiceiurile românilor – toate concurând cu orice zone din alte ţări. Simt o strângere de inimă că stăm pasivi. Se vorbeşte, se scrie, dar noi „locului rămânem”. Voi aprecia întotdeauna ce am avut şi mai ales ce avem. Voi aprecia valorile în timpul vieţii lor.

N-am să uit de statuia ţăranului român. Poate va fi prima şi îşi are locul în Oaş ! Voi pune accent pe dezvoltarea dispensarelor din localităţi, a cabinetelor de stomatologie şi a altora – toate la dispoziţia locuitorilor. Ce greu e să te deplasezi dintr-un sat la centru de judeţ pentru o criză de tot felul !

Voi sprijini întreţinerea bisericilor şi construcţia altora – dovadă că am existat aici şi că noi n-am venit de nicăieri. Ştiu bine că atunci când am încredere în forţa mea interioară, orice este posibil de realizat. Acest lucru mă va călăuzi mereu !

Mă simt ca un binecuvântat când pot ajuta individul să aibă o viaţă mai fericită şi mai plină de sens. Eu sunt exact cum m-am prezentat mai sus. Ajutaţi-mă prin votul de la 9 decembrie, ca să pot face multe lucruri pentru fiecare dintre voi !

 

Vă mulţumesc,

Candidat în Colegiul 1 Senat

Ec. Nicolae Ciorbă

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns