Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mihalache: USL nu exercită presiuni asupra primarilor PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

USL respinge acuzaţia potrivit căreia membri săi ar exercita presiuni asupra primarilor PDL, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache.

“Noi nu folosim, spre deosebire de PDL care a exersat în ultimii trei ani, reţeta< vă tăiem fondurile, vă întrerupem proiectele, vă deschidem dosar penal, trimitem controlul asupra voastră. Noi credem în momentul de faţă că primarii Partidului Democrat, sau parte covârşitoare a lor, înţeleg că nu pot merge împotriva sentimentului dominant, a curentului popular care refuză Partidul Democrat’, a spus Mihalache, citat de Agerpres.

El a a dat asigurări edililor că respectă ”culorile politice” dar a precizat că USL nu doreşte ca, la un moment dat, să fie asociat cu practici falimentare ”pe care PDL le-a impus în raport cu autorităţile administraţiei publice locale”.

“Sunt oameni pe care nu-i obligă nimeni să ne sprijine candidaţii, chiar dacă ei sunt primari PD. Sunt oameni care au luat poziţii publice la televizor, nu pe sub masă, nu cu adeziunile închise prin sertare, aşa cum se obişnuia la PD în perioada anterioară, când se exercitau presiuni asupra primarilor noştri şi suntem convinşi că acest lucru se va regăsi şi în rezultatul alegerilor de la 9 decembrie”, a mai spus Mihalache.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns