Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Meciurile celor de la “U” Cluj, scoase de la casele de pariuri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fanii “şepcilor roşii” au sesizat o anomalie în oferta unei case de pariuri şi s-au întrebat pe site-ul ucluj.ro de ce meciurile Universităţii au dispărut din oferta unei case de pariuri, de pe internet.

Nu doar că lipseşte partida cu Pandurii, din week-end, dar nici meciurile cu Gloria şi Steaua nu există, în condiţiile în care celelalte meciuri din etapele Ligii I sunt în oferta acelei case de pariuri! Doar pe unul dintre site-urile celor mai importante 10 agenţii de pariuri on-line există în ofertă meciul “U” Cluj – Pandurii. La fel se întâmplă şi la casele de pariuri unde nu se pariază on-line, din România. Decizia book­makerilor poate avea două explicaţii. Ori aceştia nu sunt siguri de corectitudinea meciurilor Univeristăţii, ori aşteaptă să vadă dacă situaţia incertă a echipei se va clarifica. Potrivit unor surse, sunt şanse ca Universitatea să meargă la Târgu Jiu cu juniorii! Plătiţi doar de suporteri, jucătorii lui “U” Cluj au ajuns la limita răbdării din toate punctele de vedere. Înainte de meciul cu CFR Cluj (1-2), Mihai Roman şi Alex Dos Santos au avut un conflict care a degenerat într-o adevărată bătaie. Brazilianul l-a lovit pe coechipierul său în zona pometelui, provocându-i o fractură de os zigomatic (situat în apropierea urechii, deasupra mandibulei ). Operat în cursul zilei de ieri, Mihai Roman ar putea absenta de pe teren pe o perioadă de 45 de zile. Finanţatorul Petrolului a avut o surpriză neplăcută ieri dimineaţă. Pentru că nu s-a prezentat în două rânduri la audieri, în cazul în care este acuzat de delapidare cu consecinţe extrem de grave în problema trecerii jucătorilor de la “U” la Petrolul, procurorii DIICOT au cerut mandat de aducere. Astfel, Florian Walter a fost dus la Cluj, de către procurori, direct din locuinţa sa. După 11 ore în care a dat declaraţii la Cluj, Walter s-a întors în jurul serii la Ploieşti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Concurs de cros în Satu Mare

Asculta acest articol Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Satu Mare,