Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Tăriceanu – premier este o ipoteză fantezistă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că evetuala desemnare a lui Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de premier, de către preşedintele Traian Băsescu, este “o ipoteză fantezistă”.

 

Întrebat cum va afecta USL o eventuală numire a lui Tăriceanu ca premier, liderul PNL, Crin Antonescu, a răspuns că liberalii au “angajamente politice luate faţă de parteneri, luate în cadrul USL şi în faţa a milioane de alegători”.

“Vă reamintesc că există un congres al PNL care a adoptat decizia ca partidul să meargă în aceste alegeri şi să guverneze în USL şi ca primul-ministru să fie Victor Ponta. Ca atare, o asemenea ipoteză e fantezistă”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, inclusiv Călin Popescu Tăriceanu, “întrebat despre o asemenea fantasmă, şi-a amintit” că există o înţelegere politică şi că premier va fi Victor Ponta.

La rândul său, liderul USL, Victor Ponta, a declarat, la aceeaşi conferinţă de presă, că la programul USL au lucrat atât reprezentanţii PSD, cât şi cei ai PNL şi PC, acesta fiind prezentat în faţa liderilor politici şi de faţă cu Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns