Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Apa: Un mort si 5 raniti intr-un accident rutier

Sigla Informatia Zilei
Un tragic accident de circulatie a fost inregistrat in noaptea de sambata spre duminica, la iesirea din localitatea Apa spre Seini. Evenimentul rutier a fost soldat cu un mort si 5 raniti. Tragedia s-a petrecut in jurul orei 23 si 45 de minute, cand pe fondul vitezei excesive conducatorul unui autoturism Peugeot, inmatriculat in Anglia a pierdut controlul masini.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update:  Cornel  Malanca (33 ani), pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. S-a izbit de marginea şanţului, după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul pasagerului Daniel   B., (21 ani), rănirea gravă a altor doi pasageri, Ştefan M. (25 ani), Mihai  D. (18 ani), rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altor doi pasgaeri – Ioan  M. (29 ani),  Gheorghe C.  (25 ani). Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri eventualei alcoolemii. 

Unul dintre raniti este intubat si se zbate intre viata si moarte la spital.  

Un tragic accident de circulatie a fost inregistrat in noaptea de sambata spre duminica, la iesirea din localitatea Apa spre Seini. Evenimentul rutier a fost soldat cu un mort si 5 raniti. Tragedia s-a petrecut in jurul orei 23 si 45 de minute, cand pe fondul vitezei excesive  conducatorul unui autoturism Peugeot, inmatriculat in Anglia a pierdut controlul masini. 

O persoana si-a pierdut viata si alte cinci au fost ranite grav. Patru ambulante au transportat raniti la spital.  Trei ambulante au dus  victimele la Baia Mare si alta  a venit spre Satu Mare. Trebuie mentionat faptul ca toate cele 6 persoane se aflau in autoturismul Peugeot. Din primele verificari rezulta ca victimele sunt din Medies Vii. Vom reveni cu amanunte.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns