Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 03.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Rezolvi o situație pe care nimeni nu credea că o vei putea soluționa. Se pare că ai avut dreptate într-o problemă în care ai gândit și ai acționat invers față de toți cei din jur. Aceștia te vor privi cu admirație și îți vor recunoaște calitățile de lider.

 

TAUR. Te trezești plin de energie și îți dorești să muți munții din loc astăzi, doar că, spre surprinderea ta, lucrurile se complică, se încurcă exact cum nu te gândești. Totuși ziua se va încheia cu bine, căci această energie nu se poate irosi degeaba.

 

GEMENI. Azi vei avea o zi aglomerată, cu multe treburi de rezolvat. Vei avea senzația că ziua nu se mai termină și la un moment dat vei decide că nu mai faci nimic, dar un apel telefonic primit prin surprindere te scutește de treabă înainte să o abandonezi.

 

RAC. Oricine în locul tău ar ceda la modul în care se schimbă șirul evenimentelor astăzi. Însă pe tine e destul de greu să te ia prin surprindere vreun eveniment, pentru că tu întotdeauna ai un plan de rezervă, deci schimbi macazul din mers și treburile înaintează.

 

LEU. Lumea te admiră, ai succes peste tot pe unde apari, dar cine are admiratori are și invidioși, deci să nu te surprindă dacă cineva caută să-ți bage bețe în roate. Însă fii liniștit: cei care nu pot călca pe urmele tale nu te vor putea învinge nici cu viclenie.

 

FECIOARĂ. Ai avut o perioadă foarte aglomerată și oboseala își spune cuvântul. Totuși judecă înainte de a vorbi, pentru că ai putea jigni pe cineva. Cei din jurul tău țin enorm de mult la tine, așa că e suficient să le explici că te simți obosit și te vor ajuta.

 

BALANȚĂ. Este o zi presărată cu puțină melancolie, dar nu lăsa această stare să te stăpânească. Cei din jur se bazează pe firea ta veselă și pe pofta ta de viață și vei vedea că dacă le vei acorda încredere ziua aceasta se va dovedi una cât se poate de reușită.

 

SCORPION. Te vei bucura de această zi pentru că vei reuși să descâlcești ițele unei probleme care te frământă de ceva timp. Ești singurul care vede un detaliu pe care cei implicați l-au omis și care ar fi putut distruge tot, iar colegii îți vor aprecia perspicacitatea.

 

SĂGETĂTOR. Îți începi ziua cu vești bune și ai un plan mai vechi pe care te hotărăști să-l pui în aplicare. Ideea ta are șanse mari de reușită dacă ai să notezi în amănunt detaliile. Doar așa îți vei da seama că există o mică eroare care ar putea ruina totul.

 

CAPRICORN. Azi îți propui să te ocupi doar de treburi serioase, dar vei constata că cei din jur nu reacționează așa cum te aștepți. Poate ar fi mai bine să îți acorzi o mică pauză, să încerci să vezi ziua aceasta ca pe una veselă, și vei vedea cum toate se rezolvă.

 

VĂRSĂTOR. Ți se aduce la cunoștință că vei avea de făcut o călătorie, iar ție nu-ți convine, căci ai avut cu totul alte planuri pentru astăzi. Pentru nimic în lume să nu amâni această deplasare, deoarece îți va aduce în cale o nouă cunoștință foarte utilă pe viitor.

 

PEȘTI. Ai senzația că e prea multă gălăgie în jurul tâu și începi să te panichezi. La câte ai de rezolvat azi, panica nu te ajută deloc. Mai bine ar fi să te retragi într-un loc liniștit pentru un timp și ai să vezi cum se așează gândurile și sosesc rezolvările.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 23.03 Ne aflăm în zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 07.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI