Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vladimir Putin are probleme de sănătate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zvonurile privind starea de sănătate a lui Vladimir Putin devin tot mai greu de dezminţit de către Kremlin, preşedintele rus având nevoie de ajutor din partea premierului turc pentru a se aşeza pe scaun, în timpul vizitei de la Istanbul, relatează Agerpres, citând ramura rusă a BBC.

Putin, care şi-a construit de-a lungul anilor o imagine de persoană foarte activă, practicând numeroase sporturi, părea să aibă dureri atât de puternice de spate, încât Recep Tayyip Erdogan i-a oferit o mână de ajutor.

 

Vizita, prima din ultimele două luni, având ca subiect principal situaţia din Siria, a fost amânată pe fondul unor informaţii vehiculate în spaţiul public rus şi internaţional privind o accidentare suferită de Putin la nivelul spatelui.

Kremlinul a negat vehement orice fel de probleme de sănătate de partea preşedintelui rus, însă zvonurile s-au amplificat la finele săptămânii trecute, când premierul japonez Yoshihiko Noda i-a spus primarului oraşului Nemuro că şi-a anulat vizita pe care urma să o aibă în această lună în Rusia din cauza problemelor de sănătate pe care le are Putin.

Preşedinţia rusă a negat imediat aceste informaţii, explicând că data exactă a vizitei premierului nipon la Moscova nu fusese stabilită.

Dacă tastezi numele lui Putin pe Yandex, cel mai popular motor de căutare în limba rusă, printre sugestiile de căutare care apar imediat sunt “Putin infarct” şi “Putin e bolnav”, comentează New York Times.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns