Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Despre victoria adevăratelor valori în Țara Oașului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Spectacol Dinu Iancu Salajanu
Spectacol Dinu Iancu Salajanu

Cu Dinu Iancu Sălăjanu

    “Mă rog pentru această țară, pentru scump poporul meu!”. Este cântecul care a răsunat din toate inimile în Negrești Oaș. Inegalabilul Dinu Iancu Sălăjanu a dat tonul cântecelor și discuțiilor esențiale despre valorile românilor într-un spectacol de neuitat.

Și oșenii veniți în număr atât de mare în seara de 4 decembrie, entuziasmați de virtuozul Dinu Iancu Sălăjanu, au cântat ore în șir colinde, vechi imnuri patriotice și au vorbit pasionați despre puterea valorilor de a învinge orice piedică.

Valorile se recunosc și trăiesc împreună. Valorile cheamă valori. Valorile fac zid împotriva răului și a incompetenței. Discuții animate, cântece care ating sufletul! Și ce poate fi mai deplin decât să vezi ascultând aceste cântece nemuritoare de către familii întregi de oșeni?

Familia este inima Țării Oașului, atât de unită, strânsă împreună chiar dacă e despărțită de hotare și niciodată înfrântă. A fost o seară care alină inima, o seară care a arătat forța candidaților ARD pentru Parlamentul României, Paul Maria-Andreea și Mureșan Petre.

Andreea Maria Paul
Candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Oaş
Vicepreşedinte PDL
Lector univ. dr. la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, ASE
E-mail:
[email protected]

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns