Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Prefectii care nu au fost pregatiti de iarna vor fi schimbati

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta le-a spus, duminică, miniştrilor Mircea Duşa şi Radu Stroe ca luni să îl informeze unde au existat probleme legate de respectarea contractelor pentru deszăpezire, astfel încât până miercuri să fie luate măsuri şi să fie schimbaţi din funcţie cei care nu au fost pregătiţi.

 

“Mâine să îmi spuneţi nu unde a nins mult, şi unde nu au fost încheiate contracte pentru deszăpezire sau unde nu s-au achitat de obligaţii, ca până miercuri să luăm măsuri şi pe cine avem de schimbat din funcţie să schimbăm, pentru că o să mai avem zăpezi”, le-a spus Ponta miniştrilor Mircea Duşă şi Radu Stroe, în videoconferinţă.

Premierul le-a mai cerut celor doi miniştri ca în şedinţa de miercuri a Guvernului să îi comunice dacă mai este nevoie de alocarea unor noi resurse pentru anumite zone, astfel încât să fie daţi bani din Fondul de rezervă al Guvernului sau din rezervele statului, relateaza Mediafax.

Autostrada Arad – Timişoara, DN 59C Jimbolia – Sânnicolau Mare şi DN 6 Biled – frontiera Cedad, în judeţul Timiş, sunt închise, duminică, din cauza ninsorii şi a viscolului.

 

De asemenea, circulaţia rutieră a fost întreruptă în judeţul Timiş, pe DN 59C Jimbolia – Sânnicolau Mare, între kilometri 0-41 şi pe DN 6 Biled – Sânnicolau, din cauza ninsorii şi a viscolului, urmând ca odată cu încetarea vântului să înceapă acţiunea de degajare a drumului, precum şi pe DN 1A, de la Cheia până la limita cu judeţul Braşov, unde sunt blocate ambele sensuri de circulaţie din cauza unor avalanşe.

CNADNR a precizat că de la ora 13.00 a fost deschis traficul pe DN 1 pe sectorul Braşov – Predeal pentru toate categorii de vehicule.

Zeci de drumuri din 29 de judeţe sunt acoperite cu zăpadă. Drumurile naţionale acoperite de zăpadă sunt în judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Mehedinţi, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Alba, Braşov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureş, Galaţi, Bacău, Suceava, Iaşi, Mureş, Vrancea şi Botoşani.

De asemenea, CNADNR a precizat că atât Vama Nădlac, cât şi Vama Cenad au fost închise de autorităţile ungare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Orban prezintă un nou mecanism de garantare a creditelor

Prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă, împreună cu reprezentanții Asociației Naționale a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR) au analizat astăzi, la Palatul Victoria, situația cu care se confruntă companiile din cauza epidemiei de coronavirus.