Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Nu s-a stabilit o alianţă de guvernare cu UDMR

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a declarat luni dimineaţa că încă se poartă discuţii cu UDMR, formaţiune cu care nu s-a stabilit încă încheierea unei alianţe.

Antonescu spune că discuţiile cu UDMR vizează mai ales reforma constituţională – prioritate pentru USL, relateaza Agerpres.

“Cred că dl Ponta a fost destul de clar. Sigur că a deschis un subiect. Nu am vorbit încă despre o alianţă, nicidecum despre o alianţă de guvernare. Sunt toate posibilităţile deschise. Premierul Ponta a făcut o declaraţie care înseamnă disponibilitatea noastră în a discuta cu UDMR nişte formule de asociere pe reforma constituţională în principiu şi acest lucru rămâne valabil, chiar dacă vom avea 66% din mandate, pentru că o discuţie despre modificarea Constituţiei trebuie să implice şi opoziţia şi ARD şi PP-DD. Aşa e normal şi, mai departe, cum vor decurge aceste discuţii şi unde vor ajunge o să vă anunţăm destul de repede, adică nu asta e tema principală a zilelor următoare”, a declarat preşedintele PNL, prezent în noaptea de duminică spre luni, la sediul central al PSD.

 Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că a discutat cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, iar de luni vor începe discuţiile pentru crearea unei majorităţi constituţionale cu Uniunea.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, că a vorbit cu cei mai importanţi lideri politici, inclusiv cu şeful PSD, Victor Ponta, iar de luni Uniunea “va începe discuţii fiindcă e nevoie de stabilitate, de decizii coerente, şi nu de certuri şi de dispute politice sterile”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns