Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Asociaţia Judeţeană a Veteranilor de Răboi mai are 708 membri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Aceştia cer mărirea indemnizaţiei de 102 lei

    Joi, 13 decembrie, Asociaţia Naţională Veteranilor de Război din România (ANVR), Filiala “Vasile Lucaciu” din Satu Mare şi-a ţinut adunarea generală.

Întâlnirea periodică a veteranilor de război sătmăreni a fost prezidată de col. (r) Nicolae Codreanu, preşedintele filialei sătmărene, de col. (r) Gheorghe Florea din partea ANVR Bucureşti şi de lt. col. Adrian Farcaş, reprezentant al Centrului Militar Judeţean Satu Mare.

Veteranii de Război sătmăreni au vârste de peste 90 de ani

Invitaţi la această întâlnire anuală a veteranilor au fost Mircea Blideran din partea cadrelor militare şi Mircea Marian – preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare.

Pe ordinea de zi au fost înscrise mai multe puncte printre care menţionăm: Prezentarea Raportului la Conferinţa Naţională a ANVR; Darea de seamă a asociaţiei sătmărene, Discuţii.

Prezentarea raportului menţionat mai sus a fost făcută de Nicolae Codreanu, care printre altele a transmis participanţilor şi salutul de la Bucureşti transmis de gen.(r) Marin Dragnea, preşedintele ANVR. S-a subliniat faptul că s-au împlinit 22 de ani de la înfiinţarea la nivel de ţară a acestei asociaţii. Din cuprinsul textului prezentat rezultă faptul că au fost făcute o serie de intervenţii la organismele naţionale de decizie să se respecte cu stricteţe prevederile Legii Veteranilor de Război.

Participanţii la această întâlnire au fost informaţi asupra faptului că ANVR intenţionează să construiască în Bucureşti, până la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, a unui monumet de dimensiuni mai mari.
Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns