Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu nu-l vrea pe Oprea in Guvenul Ponta II

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că “nu ştie ce vrea” Gabriel Oprea, dar acesta nu va primi un minister în Cabinetul Ponta II.

 

“Răspuns nu. Nu ştiu ce vrea. Eu vă spun că după toate criteriile şi discuţiile asupra acestor criterii, nu se pune această problemă”, a precizat liderul PNL după ce a fost întrebat dacă în interiorul USL s-a decis ca preşedintele UNPR Gabriel Oprea să devină ministru al Apărării.

Crin Antonescu şi-a lăudat colegul de partid, pe ministrul Corneliu Dobriţoiu, despre care a spus că a avut o activitate foarte bună în cele şase luni în care a îndeplinit această funcţie, relateaza Gandul.

Premierul Victor Ponta a declarat că până în acest moment nu a avut vreo discuţie referitoare la numele viitorilor miniştri şi că aceasta va avea loc după ce va fi desemnat să formeze Guvernul de preşedintele Traian Băsescu. Surse din PSD susţin că Victor Ponta îl doreşte pe Gabriel Oprea în funcţia de ministru al Apărării, dar pentr aceasta trebuie să “cadă la pace” cu Crin Antonescu.

Gabriel Oprea a fost ministru al Apărării în timpul guvernelor Boc şi Ungureanu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns