Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

160 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest

Sigla Informatia Zilei
În cursul săptămânii trecute, 10 - 16 decembrie, poliţiştii rutieri au intensificat controalele efectuate în trafic, pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 160 de conducători auto şi au fost suspendate 5 permise pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cursul săptămânii trecute, 10 – 16 decembrie, poliţiştii rutieri au intensificat controalele efectuate în trafic, pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 160 de conducători auto şi au fost suspendate 5 permise pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Aceste acţiuni au fost organizate în contextul operaţiunii „Alcohol & Drugs”, derulată la nivel european de Organizația profesională a polițiilor rutiere din Europa (TISPOL), la care România este parte.

Având în vedere faptul că în preajma Sărbătorilor de iarnă există tentația de a consuma băuturi alcoolice şi de a conduce apoi autovehicule, aceste acţiuni preventive vor fi continuate şi în această perioadă de poliţiştii sătmăreni.

 

În contextul acţiunilor rutiere organizate duminică, 16 decembrie, a fost depistat în trafic, pe strada Victoriei din Negreşti Oaş, şi un tânăr de 22 de ani, care conducea o motocicletă neînmatriculată, fără a deţine permis de conducere.

Gheorghe B. este anchetat de poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş pentru comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană ce nu deţine permis de conducere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns