Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Net Music School by Roland vă invită joi la un spectacol extraordinar de Crăciun

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 20 decembrie 2012, echipa de cadre didactice și elevi a Școlii private de muzică Net Music School by Roland din Satu Mare vă invită la cel mai frumos spectacol de Crăciun.

Evenimentul este organizat de NET MUSIC, cunoscut ca fiind cel mai mare magazin de instrumente muzicale din Transilvania, și Net Music School by Roland, care la rândul său este al doilea cel mai mare producător de instrumente muzicale din întreaga lume.

Un spectacol al chitarelor, tobelor, al degețelelor care “joacă” la pian va fi pus în scenă de cei peste 30 de copii și tineri talentați care au ales să studieze la Școala privată de muzică Net Music School by Roland, instituție care funcționează în orașul nostru de doi ani. Net Music School by Roland este școala de muzică privată sătmăreană cu o largă paletă de servicii de înaltă calitate, condiții excelente de studiu pentru cei care doresc să studieze chitara, tobele, pianul sau pentru cei ce vor să devină DJ.

Net Music School by Roland funcționează în Complexul Dana situat pe Bulevardul Independenței 14 A, la etajul 1, iar spectacolul de Crăciun va avea loc la parterul sediului școlii private cu începere de la ora 17.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns