Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga: PDL nu va susţine o guvernare născută din minciună

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, în plenul reunit al Parlamentului, că PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine “o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie”.

 

“Nu văd niciun motiv pentru a susţine Guvernul Ponta II”, a adăugat Blaga.

El a mai arătat că PDL şi-a exprimat îndoiala în legătură cu competenţa şi integritatea unor membri ai Guvernului, iar “temerile PDL s-au adeverit cu vârf şi îndesat”.

“Ne şochează că astăzi acest prim-ministru vine cu mai mulţi oameni cu probleme de integritate şi ne cere din nou votul de încredere “, a adăugat senatorul PDL, citat de Medifax.

 

El a afirmat că prioritatea zero a guvernării USL a devenit nerespectarea legii şi că a reuşit o mare performanţă, aceea de a sta 7 luni la guvernare fără să guverneze “nicio clipă”.

” Vă asigur că PDL vă va reaminti la tot pasul de promisiunile făcute oamenilor şi vom prelua aceste promisiuni şi le vom depune ca mandamente la bugetul de stat “, a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a mai arătat că democrat-liberalii vor rămâne în opoziţie şi vor face o opoziţie constructivă, vor susţine calea europeană, euroatlantică, aderarea în spaţiul Schengen.

“Când în sfârşit Guvernul se va ocupa de guvernare, PDL va participa la discuţiile vizând revizuirea Constituţiei, reorganizarea administrativ-teritorială, stabilirea Codului electoral”, a mai spus Blaga.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns