Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Restaurantul Poesis a oferit cadouri beneficiarilor de la Centrul Lorena

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ajutoare de la Poesis la Centrul Lorena
Ajutoare de la Poesis la Centrul Lorena

Din sumele colectate, s-au cumpărat alimente neperisabile

Ne aflăm în perioada din an când creştinii este bine să facă daruri celor dragi sau celor aflaţi în nevoie. Despre un asemenea gest de a dărui vrem să vă relatăm în continuare.

De câteva zile încoace, proprietarii şi angajaţii hotel- restaurantului Poesis din Satu Mare, ai cotidianului Informaţia Zilei şi Informaţia TV au adunat bani din care au cumpărat alimente constând în dulciuri, fructe, iaurturi dar şi alte produse neperisabile.

S-au adunat de asemenea, multe jucării, jocuri şi hăinuţe din donaţii care au fost dăruite unor copii mai puţin norocoşi.

Joi după amiaza, Vasile Varga, iniţiatorul acestui proiect generos care s-a ocupat de strângerea cadourilor a poposit încărcat de daruri la Centrul Maternal Lorena, situat pe strada Crişan nr. 3 din municipiul Satu Mare. Centrul Lorena găzduieşte la această dată 7 mame cu 12 copilaşi care trec printr-o perioadă grea ori nu au adăpost. Copilaşii de aici au vârste cuprinse între câteva luni şi 12 ani. În special micuţii dar şi mamele lor au primit darurile cu mare bucurie. Pentru zâmbetele de mulţumirea de pe feţele lor parcă nici un efort nu este prea mare. Ei ne-au mulţumit cântând colinde şi recitând scurte poezioare. Denisa, Narcisa, Laurenţiu, Mara şi Gabriel, au fost bucuroşi să-şi rostească cu emoţie poeziile în faţa noastră. Şi personalul angajat al centrului condus de Eugenia Ardelean au fost plăcut surprinşi de acest gest, mulţumind donatorilor pentru implicare şi generozitate.

Centrul maternal Lorena este casă primitoare, curată şi caldă pentru aceste mame aflate în dificultate, care au găsit aici dormitoare spaţioase, grupuri sanitare şi o sufragerie în care se adună toţi ca într-o mare familie. Pentru a înţelege că şi într-un astfel de loc se fac planuri pentru anul care vine, am aflat de la Rafael – un adolescent de 15 ani, că îşi doreşte să urmeze cursurile Colegiului Ioan Slavici iar mai apoi să devină jurnalist.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns