Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Presa străină publică un calendar cu “pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Patriarhia Română consideră că fotografiile dintr-un calendar cu “pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne”, care circulă pe internet şi au făcut obiectul unei ştiri publicate de huffingtonpost.com, reprezintă o “intenţie vădită de calomniere şi defăimare a slujitorilor ortodocşi”.

“Publicate iniţial pe un site cu administrator necunoscut, imaginile indecente cu fotomodele care pozează drept preoţi ortodocşi din mai multe ţări denotă intenţia vădită de calomniere şi defăimare a slujitorilor ortodocşi din partea autorilor care doresc să promoveze şi să justifice propria lor ideologie. De aceea, nu merită alte comentarii”, se arată într-un comunicat remis Mediafax de Patriarhie.

Reacţia Patriarhiei referitoare la calendarul cu “pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne” vine după ce presa din România a preluat o ştire de joi din Huffington Post cu titlul “«Romanian Orthodox Priests» Produce Steamy Gay 2013 Calendar” (“Preoţi ortodocşi români” într-un calendar gay incendiar – n.r.).

În ştire este prezentat calendarul, inclusiv prin reproducerea celor 12 fotografii în care apar mai mulţi tineri, dintre care unii poartă haine preoţeşti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns