Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În 15 ianuarie începe prima perioadă a vânzărilor de soldare din acest an

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă în luna decembrie nu ați reușit să vă cumpărați articolele vestimentare pe care vi le doriți din cauza prețurilor destul de ridicate puteți să faceți cumpărături la preț redus în perioada de soldare, asta în situația în care magazinul în care ați găsit expuse produsele dorite se înscrie pentru a putea organiza astfel de vânzări.

Prima perioadă de soldare din 2013 începe în 15 ianuarie și se încheie în 15 aprilie. Sezonul de soldare le dă sătmărenilor posibilitatea să își cumpere haine și încălțăminte din sezonul toamnă – iarnă la prețuri mai mici cu 20 până la 70 la sută.

Vânzările de soldare au loc în conformitate cu legislația în vigoare de două ori pe an. Prima etapă este între 15 ianuarie și 15 aprilie, iar a doua între 1 august și 31 octombrie pentru sezonul primăvară – vară. Pentru a putea realiza vânzări de soldare, administratorii de magazine au obligația să anunțe primăria din zona în care își desfășoară activitatea cu privire la perioada în care vor practica acest gen de vânzări. Există reguli stricte și în ceea ce privește acest anunț, dat fiind faptul că acesta se face cu cel puțin 15 zile înainte de a demara efectiv vânzările de soldare.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns