Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Junii Sibiului” vor susține spectacole la Viena

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“Junii Sibiului” vor susţine mai multe spectacole în fiecare zi pe durata Târgului de Turism de la Viena, atât pe scena mare, cât şi la standul României, ceea ce, din experienţa şi altor ani, va reprezenta sigur un punct de atracţie pentru vizitatori. În acest an, vedeta standului României este Sibiul, singurul oraş cu trei stele Michelin din România şi primul care a fost Capitală Culturală a Europei, în 2007.

De fiecare dată, când au fost prezenți la un târg de turism, Junii au în strâns în jurul standului cei mai mulţi curioși, încântaţi de folclor, de costume şi de instrumentele unice din România, cum sunt naiul sau ţambalul. Dansatorii de la Sibiu, în costume tradiţionale din toate zonele folclorice reprezentative ale ţării noastre, vor purta turiştii într-o călătorie muzicală prin tot folclorul românesc.

Chiar în a doua zi a Târgului de Turism de la Viena, vineri seară, vienezii şi operatorii de turism din zecile de ţări participante, sunt invitaţi la o seară tradiţională românească.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns