Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sâmbătă luptătorii sătmăreni își încheie stagiul de pregătire

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceștia au fost în cantonament timp de o săptămână la Ardud

Luptătorii de la CS Satu Mare - Cetate Ardud își încheie stagiul de pregătire
Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud își încheie stagiul de pregătire

După ce s-au reunit pe 3 ianaurie, timp de o săptămână, mai exact de sâmbăta trecută și până în această sâmbătă, luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud s-au aflat în pregătire centralizată. Aproximativ 24 de sportivi, îndrumați de antrenorul Tudor Barbul au efectuat câte două antrenamente pe zi, cu alergări în aer liber, antrenamente tehnice, pregătire fizică, acumulări, forță, toate la sala de sport a Liceului Tehnic din Ardud.

De la copii, cadeți, juniori și seniori, cu toții au răspuns foarte bine la cerințele antrenorului, Primăria din localitate a pus la dispoziție hotelul și cantina, iar doamnele de la Asociația Petofi, sub formă de voluntariat au pregătit masa acestor sportivi în fiecare zi. În plus, Dan Vasile, un om de afaceri din Negrești a sponsorizat acest sport cu ghete de lupte și 22 de treninguri, în valoare de 10.000 de lei. Și părinții au pus mână de la mână și au ajutat cum au putut ca lucrurile să decurgă normal, iar luptătorii să se poate pregăti în condițiile cele mai bune.

Ca și planuri de viitor, luptele de la CS-Cetate are planuri îndrăznețe, potențial există, ar mai fi nevoie de bani, pentru a putea participa la toate turneele de pregătire, pentru ca luptătorii să aibă meciuri în picioare în momentul în care vor concura la turnee finale. Din păcate. șase dintre aceștia vor concura la echipe pentru Steaua, iar la individual pentru clubul sătmărean. Este vorba despre Cătălin Dângă, Mădălin Bulgăr, Cristian Sabo, Patric Moroz, Lenard Berei și Ovidiu Lăpuște. O veste bună însă o reprezintă faptul că juniorul Darian Moldovan și cadeții Mădălin Bulgăr, Patric Moroz și Cristian Sabo au primit convocări la centrele olimpice, urmând să se reunească luni la București.

Primul turneu din acest an la care vor participa copii, cadeți și juniori la 10 categorii, de la CS-Cetate se va desfășura peste o săptămână la Bușteni. Pe această cale, secția de lupte dorește să mulțumească tuturor celor care i-au sprijinit pentru ca acest cantonament să fie unul util pentru competițiile viitoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns