Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baschetbalistele au înregistrat a treia înfrângere în campionat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSBT Alexandria – CSM Satu Mare 70-65 (35-33)

Baschetbalistele de la CSM au pierdut primul meci din 2013
Baschetbalistele de la CSM au pierdut primul meci din 2013

Din păcate primul meci al returului nu a fost unul de bun augur în noul an pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Asta deoarece vice-campioana nu a reuşit să învingă la Alexandria, o echipă cotată, cel puţin pe hârtie, sub valoarea trupei lui Dan Fleşeriu.

Dar cum sportul oferă de fiecare dată surprize, din păcate, CSM-ul a pierdut în faţa ocupantei locului 6, CSBT Alexandria, cu 65 la 70, după un joc slab arătat de baschetbalistele noastre. Echipa sătmăreană a început bine meciul, iar pe finalul primului sfert a condus cu 15-9, însă după 10 minute tabela arăta un avantaj mai mic pentru CSM, 17-15. Sfertul doi a fost unul mai echilibrat, elevele lui Dan Fleşeriu au condus până pe final, însă la pauza mare gazdele au intrat la cabine cu un avantaj minin, 35-33. Ospetele ies mult mai motivate după odihnă, reuşesc să înscrie rapid 11 puncte, însă gazdele nu se dau bătute şi revin în joc, dar sfertul trei aparţine grupării sătmărene, 18-15. În ultimul act ambele formaţii au condus pe rând, CSM a fost în avantaj, 60-57, 62-57, dar a ratat patru contraatacuri simple dând ocazia baschetbalistelor din Alexandria să preia ostilităţile şi să se impună clar în sfertul 4, 20-14, final 70-65 şi consemnăm cea de-a treia înfrângere în Liga Naţională pentru echipa pregătită de Dan Fleşeriu.

Din câte se pare fetele au răspuns foarte bine la antrenamente, dar în acest meci a lipsit ceva. “Toate au făcut un meci slab, nu are rost să nominalizez şi parcă au jucat fără motivaţie. Când vor înţelege că trebuie să dea totul pe teren atunci vom începe să câştigăm” a spus Fleşeriu. Poate Freeman nu merită băgată în aceeaşi oală, americanca fiind cea mai în formă în acest debut de retur. Pentru CSM au jucat Shanika Freeman 18 puncte (11 recuperări), Andreea Orosz 12, Annemarie Părău 10, Khadijah Whittington 9, Dara Kovacevic şi Utahya Drye câte 6, Monica Ivan şi Florentina Ardeleanu câte două puncte, Hajnalka Szlimak şi Rada Giurgiu. De cealaltă parte Mădălin Pipera a folosit doar 6 baschetbaliste, Shanita Arnold, Viorela Rus şi Ashley Arlen jucând toate cele 40 de minute. Deci practic am fost învinşi de doar 4-5 jucătoare care şi-au dorit cu orice preţ victoria. Pentru CSM urmează sâmbătă partida de pe teren propriu cu “U” Cluj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns