Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Greşeli care-ţi sabotează cariera

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În acest număr Sănătate şi Frumuseţe îţi prezentăm unele greşeli pe care specialştii, de-a lungul timpului, le-au considerat esenţiale în vederea distrugerii carierei unei persoane.

Top managerii din diferite ţări au declarat că în fruntea listei de greşeli se află faptul că un angajat nu obţine rezultate notabile în munca pe care o face, de altfel reprezintă o cale sigură de distrugere a dezvoltării carierei profesionale.

Ceea ce faci trebuie să te pasioneze

Pentru o carieră de succes trebuie să ai anumite sarcini într-un domeniu care te fascinează. O greşeală des întâlnită este aceea că multe persoane “se aruncă” pe piaţa muncii deja plictisiţi, fără să realizeze ce anume i-ar putea mulţumi. Apelează la un proces de cunoaştere asupra propriei persoane, iar mai apoi vezi dacă te-ar mulţumi un anumit domeniu. Vezi care sunt pasiunile tale, ce parte te atrage, în ce ai vrea să activezi.

Mai multe în ediţia tipărită a suplimentului Sănătate şi Frumuseţe din 16 ianuarie disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament  PDF)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns