Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi sătmăreni, premiaţi la expoziţia naţională de păsări şi animale mici din Craiova

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Tarcsa Attila si Barazsu Iosif - satmarenii castigatori la Craiova
Tarcsa Attila si Barazsu Iosif – satmarenii castigatori la Craiova

Barazsu Iosif este Triplu Campion Naţional la găinile din rasa Orpington galben iar Tarcsa Attila a obţinut 95 de puncte pentru iepurii din rasa Neozeelandez alb

    Aşa cum scriam săptămâna trecută, 7 sătmăreni crescători de găini şi iepuri, membri ai Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici Satu Mare au fost invitaţi la Expoziţia Naţională de la Craiova.

    Ei s-au întors acasă cu premii care confirmă calitatea muncii depuse şi a rezultatelor obţinute. Sătmărenul Barazsu Iosif este Triplu Campion Naţional la găinile din Rasa Orpington galben.


Evenimentul expoziţional a avut loc în perioada 11-13 ianuarie la Craiova. Expoziţia a fost organizată de Federaţia Asociaţiilor Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici din România.

Peste 1.500 de exponate în standuri

Expoziţia a adus în prim plan rezultatele muncii de peste an a crescătorilor pasionaţi de găini şi iepuri. Au participat expozanţi din întreaga ţară. În standurile expoziţiei s-au regăsit peste 1.200 de găini şi peste 300 de iepuri, alături de porumbei expuşi de columbofilii doljeni.

Sătmărenii Tarcsa Attila, Barazsu Iosif, Gorbe Alexandru, Kiss Sandor şi Orosz Robert, au expus în total 38 de exemplare de găini din mai multe rase. Cei 8 iepuri care au plecat la Craiova aparţin crescătorilor Marius Sopoian, Adrian Varna şi Tarcsa Attila.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns