Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Bucureşti va fi vernisată o expoziţie de fotografii semnate de Nina Mihăilă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Artista în exerciţiul vocaţiei
Artista în exerciţiul vocaţiei

Expoziţia “Ceruri, apă şi pământ” conţine o serie de 50 de fotografii prin care este explorată subtil relaţia între ape, ceruri şi pământ, privite ca lumi distincte dar, totodată, întrepătrunse. Vernisajul va avea loc, miercuri, la Librăria Cărtureşti Verona din Capitală, unde expoziţia va fi deschisă până pe 31 ianuarie.

Fotografiile expuse reprezintă o încununare a experienţelor pe care autoarea le-a avut între anii 2007 şi 2010, când a călătorit în jurul lumii. Cele în 50 de fotografii sunt imagini ale unui univers fascinant, care include gheţari şi lacuri glaciare, întinderi de apă, cele mai mari maree din lume, fiorduri misterioase, insule, sanctuare de păsări migratoare, terase de orez şi tumuli.

Nina Mihăilă este licenţiată în grafică la Academia de Artă “N. Grigorescu” din Bucureşti, este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România şi a Uniunii Cineaştilor din România şi are în portofoliu zeci de expoziţii de artă şi fotografie, numeroase participări la festivaluri internaţionale de film de animaţie şi fotografie, precum şi prestigioase premii de specialitate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns