Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Licitaţia pentru drumul de ocolire al municipiului demarează în februarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Intalnire Soseaua de Ocolire
Intalnire Soseaua de Ocolire

Un reprezentant al firmei Search Corporation a fost prezent miercuri la Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a cerut firmei Search Corporation care se ocupă cu revizuirea şi actualizarea Studiului de fezabilitate pentru proiectul Şoselei de centură a municipiului Satu Mare să finalizeze cât mai repede documentaţiile tehnico-economice pentru ca lucrarea să poată fi scoasă la licitaţie. Un reprezentant al firmei Search Corporation a fost prezent miercuri la Satu Mare şi a avut o întâlnire cu conducerile Consiliului Judeţean Satu Mare, Primăriei Satu Mare şi Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, precum şi cu specialişti din cadrul celor trei instituţii.

”Va trebui să terminaţi cât mai repede documentaţia, aveţi tot sprijinul Consiliului Judeţean, Primăriei, OCPI, dar să ştiţi că aşteptările sunt mari. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România intenţionează să scoată la licitaţie în luna februarie execuţia centurilor de ocolire a mai multor oraşe, inclusiv Satu Mare, astfel că documentaţia trebuie finalizată foarte repede”, a declarat Adrian Ştef.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, a afirmat că Search Corporation trebuie să clarifice şi situaţia juridică a terenurilor de pe traseul Centurii în vederea derulării procedurilor legale pentru execuţia lucrărilor. Radu Roca a dat asigurări că specialiştii Primăriei vor da tot sprijinul firmei Search Corporation pentru ca studiul de fezabilitate să fie gata la timp.

În data de 24.11.2012, CNADR a publicat pe SEAP anunţul de intenţie în care se specifica că va începe procedura de adjudecare pentru contractul de lucrări la ”Varianta de ocolire Satu Mare”. Începerea procedurii de adjudecare, având în vedere că obiectivul de investiţii se finanţează din fonduri europene, reprezintă elaborarea documentaţiei de atribuire şi revizuirea studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic pentru lansarea licitaţiei de lucrări propriu-zise.

Termenul de începere a procedurii de adjudecare a fost devansat şi în această perioadă a fost semnat în data de 27.12.2012 contractul pentru elaborarea documentaţiei de atribuire şi revizuirea studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic şi se estimează că în luna ianuarie 2013 se va finaliza acest contract.

În luna februarie 2013 va fi publicat anunţul de participare în vederea depunerii ofertelor pentru licitaţia de lucrări ”Varianta de ocolire Satu Mare”.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns