Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primul meci al baschetbalistelor în fața propriilor suporteri în 2013

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – “U” Cluj, sâmbătă, ora 18.00, sala LPS

CSM Satu Mare întâlnește sâmbătă "U" Craiova
CSM Satu Mare întâlnește sâmbătă “U” Craiova

Sâmbătă, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă primul meci oficial din 2013 pe teren propriu, la sala LPS, în cadrul etapei a doua din retur. Formația sătmăreană, aflată pe locul trei în clasament, întâlnește în o adversară mult mai slab cotată, “U” Cluj se află pe poziția 13 în clasamentul Ligii Naționale, cu doar 3 victorii.

CSM trebuie să întrerupă seria de trei meciuri consecutiv pierdute, în Cupă cu Aradul și deplasările de la Sfântu Gheorghe și Alexandria, ultima jucându-se în acest an, în prima etapă a returului. În ceea ce privește lotul de jucătoare, toate elevele lui Dan Fleșeriu sunt apte de joc ceea ce înseamnă că o victorie sâmbătă este practic un lucru normal. Din câte se pare și fetele și-au revenit din punct de vedere psihic, după un final de tur și un început de retur cu un joc mai slab, lucru care nu le caracterizează. “Teoretic este un meci care ar trebui să fie ușor, pe care să îl câștigăm fără probleme” a spus Dan Fleșeriu.

Asta pentru că lotul CSM-ului este unul valoros, poate cel mai puternic din istoria clubului, iar un titlu la finalul sezonului nu este o utopie. Probabil că în acest meci, dacă jocul o va permite Fleșeriu va odihni câteva dintre titulare pentru că miercuri, CSM-ul joacă din nou, în deplasare la Tg. Mureș.

Mai menționăm că înaintea partidei dintre CSM Satu Mare și “U” Cluj, iubitorii de baschet pot urmări de la ora 15.30 duelul dintre LPS Satu Mare și Oradea, la junioare under 16, echipa sătmăreană fiind antrenată de Adriana Pricop. Referitor la Adriana Pricop, trebuie să mai spunem că sătmăreanca va fi prezentă pe parchet și în meciul din Liga Națională, baschetbalista fostă componentă a CSM-ului evoluează acum pentru echipa oaspete.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns