Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Avantaje şi dezavantaje în schimbarea joburilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Schimbările de locuri de muncă pot avea atât avantaje cât şi dezavantaje. Desigur, sunt factori care te fac să părăseşti o companie, unul ar fi acela că nu te mai simţi împlinit. Aceste alegeri pot lăsa urme, regrete, de aceea dacă schimbi un job trebuie să ai un argument solid. Înainte de schimbare trebuie să înţelegi aspectele pozitive cât şi cele negative ale acestora pe termen lung.

Din momentul când părăseşti facultatea nu poţi să-ţi faci o idee fixă despre ceea ce ţi-ar place să faci pentru o carieră frumoasă, aşa că începi să încerci. Odată cu înaintarea în vârstă ajungi să te descoperi, să realizezi care ar fi jobul potrivit pentru tine. Desigur, pentru asta trebuie să încerci mai multe locuri de muncă, exceptând puţinele cazuri când nimereşti o meserie pe care o placi din prima.

Cunoşti oameni, înveţi mai multe domenii

Un prim avantaj în schimbarea unui job ar fi acela că ajungi să cunoşti mai mulţi oameni, extrem de diferiţi şi de capabili. Poţi experimenta din varietatea domeniilor, a aptitudinilor. Trecând de la un job la altul poţi susţine că ai dobândit un număr mare de aptitudini şi ţi-ai creat o perspectivă legată de viaţa ta profesională.

Mai multe în ediţia tipărită a suplimentului Sănătate şi Frumuseţe disponibil la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament  PDF)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns