Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Geoană merge în vizită în SUA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Mircea Geoana
Mircea Geoana

Senatorul Mircea Geoană va merge la Washington în perioada 4 – 11 februarie pentru a se întâlni cu membri ai administraţiei americane. Pe 7 februarie, Geoană participă la National Prayer Breakfast, unde preşedintele american Barack Obama va ţine un discurs.

În capitala SUA, senatorul se va întâlni cu Mathew Murray, adjunctul asistentului secretarului de stat pentru Europa şi Asia din cadrul Departamentului de Comerţ, cu Brent Hartley, adjunctul asistentului secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia din cadrul Departamentului de Stat, şi cu James J. Townsend, adjunctul secretarului de stat pentru relaţia cu Europa şi NATO din cadrul Pentagonului, scrie Gandul

 

Mircea Geoană mai are programate întâlniri cu reprezentanţi ai Congresului SUA. El a fost invitat să participe la National Prayer Breakfest, eveniment la care senatorul a mai participat de zece ori.

Anul trecut, vizita lui Mircea Geoană a fost privită cu iritare de colegii de partid, mai ales că Victor Ponta îşi programase o deplasare în SUA.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns