Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jucătorii Olimpiei s-au transformat în “ocnaşi”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cantonamentul de la Ocna Şugatag ei efectuează două antrenamente zilnice

Aflaţi de trei zile la Ocna Şugatag, cei 32 de jucători ai Olimpiei plecaţi în stagiul de pregătire trag tare, precum “ocnaşii” pentru a face faţă cu succes sezonului de primăvară.

Zilnic au loc două antrenamente, unul dimineaţa şi unul după amiaza. În cursul dimineţii, timp de două ore, jucătorii au în program alergări pe distanţe lungi sau medii, alternate cu serii scurte de sprinturi, toate contracronometru, aşa cum o cer antrenorii. Păcat doar că temperaturile mai ridicate din ultima vreme au topit şi ultimele petice de zăpadă. Din acest moiv alergările sunt anevoioase, solicitând mult jucătorii. După amiaza lotul este împărţit în două grupe. O grupă merge la sala de forţă unde execută exerciţii specifice pentru întărire musculatorii, iar altă grupă intră în sala de sport, asemănătoare cu cea de la Traian Vuia, unde lucrează şi cu mingea. Altfel, condiţiile hoteliere de la Ocna Şugatag sunt bune, mâncarea îndestulătoare. Deasemenea, pentru recuperare, băieţii au la dispoziţie saună, bazine cu apă sărată, masaj etc. De la antrenorul Tiberiu Csik am aflat că a perfectat la faţa locului şi un meci de antrenament. Formaţia sătmăreană va întâlni, sâmbătă sau duminică, pe FC Municipal Baia Mare, echipă care activează în liga 4-a maramureşană, liderul seriei Sud.

Stagiu de pregătire şi la Salonta

După întoarcerea de la Ocna Şugatag, lotul Olimpiei se va pregăti o vreme la Satu Mare după care, în intervalul 17-23 februarie, se va pleca la salonta pentru un alt stagiu de pregătire. S-a ales  Salonta pentru că aici există un teren sintetic de dimensiuni regulamentare iar Olimpia şi-a programat în intervalul 17-23 mai multe meciuri de pregătire.
Dar iată care este calendarul meciurilor de pregătire:
– 15 februarie, Sănătatea Cluj – FC Olimpia (la Cluj)
– 17 februarie, FC Olimpia – Borş (Liga 4-a)
– 19 februarie, FC Olimpia – Şoimii Pâncota
– 20 februarie, FC OLimpia – Sântandrei (Liga 4-a)
– 22 februarie, Şoimii Pâncota – FC Olimpia (la Pâncota)
– 23 februarie, FC Olimpia – Luceafărul Oradea
– 23 februarie, Poli Timişoara – FC Olimpia.
Acest ultim meci se va disputa sâmbătă seara, la Timişoara. Olimpia a fost invitată aici de conducerea Politehnicii, în baza bunelor relaţii pe care Tibi Csik le are cu foşii lui colegi de echipă. După cum se ştie Politehnica a fost dezafiliată de conducerea FRF şi a început drumul spre ceea ce a fost odată din Liga V-a, eşalon în care evoluează acum.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns