Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Boxerul Gaspar Szilard de la CS Unio – premiat la două turnee internaţionale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Galele au avut loc la Târgu Mureș și Cluj Napoca

La sfâşitul lunii ianuarie şi la începutul lui februarie au avut loc două turnee internaţionale de box la Târgu Mureş, respectiv la Cluj Napoca. La acestea a participat şi sătmăreanul Gaspar Szilard care a reuşit să impună de fiecare dată la categoria 60 kg.

Boxerul în vârstă de 21 de ani a reuşit să câştige prin KO în repriza a 3-a la Târgu Mure;, acolo unde gala s-a organizat pe 11 categorii de greutate. Românii din mai multe judeţe ale ţării au reuşit să se impună cu scorul de 7-4. Gaspar Szilard a primit un trofeu pe care e inscripţionat numele a două localităţi, Târgu Mureş şi Grosseto.

Imediat după acest turneu, sătmăreanul s-a deplasat la Cluj Napoca la Cupa Unirii Principatelor. Aici, Gaşpar l-a învins la puncte pe Alexandru Dumitru din Chişinău. Mai apoi a fost premiat de preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei.

Gaspar Szilard este un sportiv cu dublă legitimare la CS UNIO Satu Mare şi CSM Cluj. Are 21 de ani şi este student în Cluj Napoca în anul III la Universitatea de Arte şi Design, specializarea sculptură.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns