Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Becali scapă de o nouă condamnare. Sentinţa în dosarul cu MApN, amânată

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Magistraţii Înaltei Curţă de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, să amâne luarea unei decizii în „Dosarul Terenurilor MApN“ până pe 26 februarie. 

Completul format din cinci judecătoare a cerut dovada pentru care finanţatorul stelist nu a fost prezent la Tribunal. De asemenea, Victor Babiuc, incriminat în proces, a lipsit, singurul inculpat prezent fiind Dumitru Ciofină.

 

Marţi, magistraţii de la Înalta Curte şi Casaţie şi Justiţie au analizat dosarul în care numele lui Gigi Becali apare în urma unui schimb de terenuri dintre latifundiarul din Pipera şi Ministerul Apărării Naţionale. Completul de judecată a luat în discuţie recursul procurorilor DNA în acest dosar. În tot acest timp, Gigi Becali se află în vacanţă în Dubai.

 

Deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de închisoare cu suspendare în cazul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina. Decizia dată de judecătorii de la ÎCCJ este definitivă.

 

Patronul echipei Steaua a fost achitat în acest caz în 2011, însă procurorii au depus recurs, obţinând condamnarea de trei ani de închisoare cu suspendare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Dr. Ioan Şuta – medic specialist pediatru îl susţine pe ing. Nicolae Şuta la Primăria Satu Mare

Ing. Nicolae Şuta candidează pe listele PDL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare. Vine din societatea civilă şi deşi nu se bucură de notorietatea contracandidaţilor săi, în ultimele săptămâni de campanie a câştigat susţinători din rândul sătmărenilor care spun că oameni valoroşi, marginalizaţi până acum, trebuie readuşi la scenă. Nu întâmplător în programul electoral al candidatului PDL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare se află profesionalizarea administraţiei.