Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Quentin Tarantino pregăteşte un al treilea film cu specific istoric

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Quentin Tarantino pregăteşte un al treilea film cu specific istoric
Quentin Tarantino pozând cu Globul de Aur

După “Inglorious Basterds” şi “Django Unchained”, Quentin Tarantino pregăteşte un al treilea film cu specific istoric. Cineastul american a declarat că nu s-a decis încă asupra subiectului, dar că se impune realizarea unei trilogii.

Însă potrivit unor zvonuri rămase neconfirmate, acţiunea celui de-al treilea film va fi legată de aceea din “Inglorious Basterds”. Noul film s-ar numi “Killer Crow” şi arfi centrat pe un grup de soldaţi de culoare, care, maltrataţi de armata americană, şi-au pierdut întrucâtva minţile.

Soldaţii de culoare se lansează într-o luptă şi îşi iau revanşa, eliminând mulţi militari şi ofiţeri albi din baza militară în care se află, pentru a-şi croi drum spre Elveţia. Se pare că scenariul ar fi deja scris pe jumătate. Dacă Tarantino va face noul film istoric, acesta ar fi cel de-al nouălea din carieră, deci penultimul pe care îl va regiza.

Cineastul a declarat anterior că nu doreşte să devină “un regizor îmbătrânit”, preferând să se oprească după cel de-al 10-lea film din carieră. Quentin Tarantino este câştigătorul unui premiu Oscar şi al unui Palme d’Or. Cel mai recent lungmetraj al său este “Django unchained”, este nominalizat la cinci premii Oscar şi premiat cu două Globuri de Aur.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ce amintiri păstrează sătmărenii despre ziua inaugurării bazinului termal de la ștrandul Someș din 1971?

IFPLUS ISTORIA ORAȘULUI

Ce amintiri păstrează sătmărenii despre ziua inaugurării bazinului termal de la ștrandul Someș din 1971?

Care este importanța ștrandului Someș pentru comunitatea din Satu Mare, atât în contextul istoric al inaugurării bazinului termal în 1971, cât și în prezent?

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now