Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu, pe picior de război cu foştii grei din PD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Traian Basescu
Traian Basescu

Actualul lider al PDL îi aminteşte şefului statului că “l-a salvat” la referendum

    Inevitabilul s-a produs. La spartul târgului izbucnesc nemulţumirile ţinute în frâu. Traian Băsescu, la sfârşit de mandat, cu o influenţă politică tot mai slabă, nu mai poate  dicta de la birou cine să conducă PDL. Prin urmare se vede nevoit să iasă în public pentru a-şi expune punctul de vedere. Aparent el se dezice de PDL. În realitate nu-i convine că partidul cade pe mâna lui Blaga. El îşi doreşte ca până acum o marionetă pe post de preşedinte PDL.

Lupta internă odată începută nu se termină uşor. Elena Udrea încurajată de declaraţiile lui Traian Băsescu a ieşit la luptă în câmp deschis. Cu Blaga în frunte, zice ea, PDL se va desfiinţa. Un atac mai dur nu se poate imagina. După astfel de atacuri şi acuzaţii foarte grave este greu să te mai împaci. Dacă va fi învins, se mai poate întoarce V. Blaga în PDL?

Dacă nu câştigă preşedinţia, mai are ce căuta Elena Udrea în PDL? Deci lupta este pe viaţă şi pe moarte. Cu Blaga preşedinte, nici Traian Băsescu nu mai poate spera să se întoarcă la PDL. O posibilă soluţie: ruperea PDL în două.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns