Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primul teatru mobil din lume va fi inaugurat anul viitor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Macheta viitorului teatru
Macheta viitorului teatru

Roundabout Auditorium, al cărui design este conceput de Lucy Osborne, va fi realizat din materiale durabile şi va putea fi transportat cu un singur camion.

Pentru asamblarea lui vor fi necesari patru oameni şi o durată de opt ore, auditoriul fiind conceput să încapă în spaţii precum sălile de festivităţi ale şcolilor sau parcări. În comparaţie, pentru asamblarea unui prototip realizat anul trecut erau necesare 12 persoane şi 36 de ore.

Astfel, spectacole de teatru jucate de artişti ai companiei Paines Plough, care va beneficia de donaţie, vor putea ajunge şi în cele mai îndepărtate colţuri ale Marii Britanii, unde accesul la teatrul tradiţional era inexistent.

Compozitorul britanic Andrew Lloyd Webber a pus bazele fundaţiei care îi poartă numele, în 1992, în scopul promovării artelor şi culturii, cu un accent deosebit în promovarea artiştilor din toate domeniile. Printre musicalurile de succes ale renumitului compozitor britanic se numără o continuare a spectacolului “Fantoma de la Operă”, “Jesus Christ Superstar”, “Cats” şi “Starlight Express”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns