Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie la scor a handbaliştilor sătmăreni la debut de sezon

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Unirea Sânnicolau Mare 45-36 (22-20)

Handbaliştii sătmăreni au început cu dreptul sezonul de primăvară. La primul meci din retur formaţia sătmăreană s-a impus la scor, 45-36 (22-20) în faţa echipei Unirea Sânicolau Mare, penultima clasată în seria B a Diviziei A la handbal masculin.

Elevii lui Nicolaei Istrate s-au instalat din start la timona partidei şi, cu excepţia primului minut, când scorul a fost egal, 1-1, au condus în permanenţă pe tabela de marcaj. La început cu 2-3 goluri apoi 4-5 şi chiar opt goluri, 20-12 în minutul 23. A urmat apoi inevitabila relaxare a gazdelor de care au profitat oaspoeţii care s-au apropiat la 4 goluri 20-16, 21-17 (min.28). Au urmat apoi două minute infernale pentru sătmăreni care, în urma unor eliminări, au rămas cu trei jucători în teren. Oaspeţii au reuşit să se apropie la două goluri, dar nu mai mult. În partea a doua, după două-trei minute de relativ echilibru, sătmărenii au apăsat pedala de acceleraţie şi s-au distanţat treptat pe tabela de marcaj câştigând în final la nouă goluri diferenţă, 45-36. O victorie frumoasă, importantă dar…
S-au marcat goluri multe fapt pozitiv. Dar să nu ne bucurăm prea tare pentru că replica ospeţilor a fost extrem de modestă fapt care explică numărul mare de goluri marcate. Dar nu şi cele primite de sătmăreni, 36 la număr. Mult prea multe pentru un meci disputat acasă cu un adversar extrem de modest. Dar, şi nu trebuie să ne ascundem după deget, adevărul este că handbaliştii sătmăreni au fost simple jaloane în apărare. Au oferit spaţii largi pe semicerc şi au jucat cu mâinile în “buzunare”. Iar portarii…  au fost şi ei pe acolo. Dar nu unde trebuie.
Una peste alta importantă este victoria şi cele două puncte. Au marcat pentru CSM: Chira 10, Mateş 7, Mureşan 6, Morar 6, Albu 6, Cuceu 4, Leordean 2, Osvat 2, Varga 1, Rogoz 1. Au mai jucat Pogyină şi Cioroiu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)